Undervisning og pris

Det er ikke lovpligtigt at få undervisning forud for den kontrollerende prøve for at generhverve sit kørekort, men vi kan kun anbefale dig det på det kraftigste, da det vil øge dine muligheder for at består den kontrollerende prøve.

Det er ekstremt vigtigt, at du består din kontrollerende prøve hurtigst muligt, så du undgår et kørselsforbud. Mange er afhængige af bil i dag, og her er det ærgerligt at stå uden kørekort.

Derfor tilbyder vi hos Din Min Trafik en pakke, der er perfekt til dig, der skal generhverve dit

​kørekort. For det meste er det teorien, der er lidt rusten, og derfor tilbyder vi ubegrænset teori.

Pakken for generhvervelse af kørekort består af ubegrænset teori og 2 kørelektioner á 45

​minutter, samt undervisningsmateriale, for at du bliver klar til at bestå din kontrollerende prøve ​første gang, så du undgår kørselsforbud.

Kontrollerende prøve

Hvis du har fået en betinget frakendelse af dit kørekort, skal du op til en kontrollerende prøve. Her skal du bestå både teori- og køreprøve første gang for at beholde dit kørekort. Består du ikke prøverne første gang, er du generhverver og får kørselsforbud, ind til begge prøver er bestået.

Det er ikke et lovkrav at få undervisning inden den kontrollerende prøve, men vi anbefaler en teoretisk og praktisk repetition forinden.

Generhvervelse: kun kr. 3.799

Jeg har været utrolig glad for mit valg…

"Jeg har været utrolig glad for mit valg at køreskole hos Din Min Trafik. Køreskolen er hyggelig og de forskellige kørelærere er super søde. Jeg kan klart anbefale Kasper, som var ham jeg kørte med :)"

- Amalie Martini E Littau

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Tak for de gode og sjove timer 👍🏻

"Jacob er en fantastisk Kørelære som sætter sine elever højt og gør alt for at få den godt og sikkert igennem systemet. Jeg var så tilfreds at jeg har sendt min datter og svigersøn der ind også."

- Steen Kristian Jakobsen via Facebook

Danmarks bedste køreskole

"Danmarks bedste køreskole - velordnede forhold og styr på tingene - fantastisk og inspirerende teori og køreforløb med Jacob, som jeg varmt vil anbefale til alle der ønsker sig et MC-kørekort."

- Benjamin Andersen via Facebook

Stor anbefaling til Din Min Trafik og Kasper

"Jeg kørte med kørelærer Kasper, der klarede at forholde sig rolig og afslappet helt fra første køretime, selvom jeg aldrig havde kørt i bil før. Der var altid god stemning og opmuntring, og jeg har fået alsidige og klargørende køretimer, der gør mig tryg i trafikken, når jeg nu bliver sluppet løs på egen hånd. Så det har kun været en fornøjelse at tage timer hos ham."

- Kamma Jørgensen

Fantastisk forløb

"Jeg har været så utrolig glad for forløbet hos din min trafik.

Jeg var igennem det praktiske forløb med Steen og kan ikke forestille mig en bedre kørelærer! Proffesionel, støttende og engageret - ikke mindst på mine vegne. En kæmpe fornøjelse."

- Laura Meta

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Jacob fik mig godt igennem mit MC forløb

"Han er en vildt dygtig og engageret teori- og kørelærer, som jeg vil anbefale til alle. Han formår at gøre teori og praksis let forståeligt. Man føler sig ikke utryg på noget tidspunkt. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg valgte din min trafik."

- Allan Sørensen via Facebook

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00