Generhvervelse af kørekort

​Hvis du har fået frakendt din førerret ubetinget, skal du aflægge en kontrollerende køreprøve i ​henhold til Færdselslovens §60, stk. 2. Ved at bestå denne, generhverver du din førerret.

Du kan påbegynde undervisningen tidligst tre måneder før din frakendelsesperiode udløber, og ​tidligst gå op til køreprøven en måned før frakendelsesperiodens ophør.

Min Din Trafikskole på Amager giver dig de bedste forudsætninger for fornyelse af kørekort, og gør det lettere for dig at bestå den kontrollerende køreprøve. Vi har også gode priser, så det ikke skal koste dig dyrt at få generhvervelse af kørekort.

Hvad er betingelserne for fornyelse af kørekort?

For at generhverve og forny dit kørekort skal du op til både en teoretisk og praktisk prøve. Disse skal bestås i senest andet forsøg, hvis du ikke skal miste de evt. ekstra kategorier, du før havde på dit kørekort.

Hvis det er mere end tre år siden, du fik frakendt dit kørekort, får du kun kørekort til den kategori, som du aflægger prøve til. Du skal altså op til nye prøver i de øvrige kategorier, du før ​havde erhvervet, hvis du ønsker at generhverve dem.

Det er ikke lovkrav, at du deltager i teoretisk og praktisk undervisning, inden du går til den kontrollerende prøve, men vi anbefaler, at du får repeteret din teoretiske viden og praktiske egenskaber inden, så du har størst mulighed for at bestå prøverne og dermed opnå generhvervelse af dit kørekort. Det kan nemlig være mange år siden, du oprindeligt har fået kørekort, og derfor kan du have glemt mange regler.

Hvad koster det at forny kørekort?

Du kan læse mere om vores priser her – kig under generhvervelsespakken, hvor vi har samlet alle de nødvendige elementer af generhvervelse af​ kørekort for dig, så det er nemt og overskueligt, når du skal til at gå i gang. Vi tilbyder rigtig gode priser til dig, der har mistet kørekort af den ene eller anden grund.

Kontakt os for fornyelse af kørekort

Ønsker du yderligere informationer vedr. fornyelse af kørekort? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil vide mere, fx om priser eller betingelser. Vi kan kontaktes på tlf.: 70 23 00 70 eller via vores e-mail info@dinmintrafik.dk. Du kan også henvende dig gennem kontaktformularen på siden. 

Jeg har været utrolig glad for mit valg…

"Jeg har været utrolig glad for mit valg at køreskole hos Din Min Trafik. Køreskolen er hyggelig og de forskellige kørelærere er super søde. Jeg kan klart anbefale Kasper, som var ham jeg kørte med :)"

- Amalie Martini E Littau

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Tak for de gode og sjove timer 👍🏻

"Jacob er en fantastisk Kørelære som sætter sine elever højt og gør alt for at få den godt og sikkert igennem systemet. Jeg var så tilfreds at jeg har sendt min datter og svigersøn der ind også."

- Steen Kristian Jakobsen via Facebook

Danmarks bedste køreskole

"Danmarks bedste køreskole - velordnede forhold og styr på tingene - fantastisk og inspirerende teori og køreforløb med Jacob, som jeg varmt vil anbefale til alle der ønsker sig et MC-kørekort."

- Benjamin Andersen via Facebook

Stor anbefaling til Din Min Trafik og Kasper

"Jeg kørte med kørelærer Kasper, der klarede at forholde sig rolig og afslappet helt fra første køretime, selvom jeg aldrig havde kørt i bil før. Der var altid god stemning og opmuntring, og jeg har fået alsidige og klargørende køretimer, der gør mig tryg i trafikken, når jeg nu bliver sluppet løs på egen hånd. Så det har kun været en fornøjelse at tage timer hos ham."

- Kamma Jørgensen

Fantastisk forløb

"Jeg har været så utrolig glad for forløbet hos din min trafik.

Jeg var igennem det praktiske forløb med Steen og kan ikke forestille mig en bedre kørelærer! Proffesionel, støttende og engageret - ikke mindst på mine vegne. En kæmpe fornøjelse."

- Laura Meta

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Jacob fik mig godt igennem mit MC forløb

"Han er en vildt dygtig og engageret teori- og kørelærer, som jeg vil anbefale til alle. Han formår at gøre teori og praksis let forståeligt. Man føler sig ikke utryg på noget tidspunkt. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg valgte din min trafik."

- Allan Sørensen via Facebook

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00