Jeg har været utrolig glad for mit valg…

"Jeg har været utrolig glad for mit valg at køreskole hos Din Min Trafik. Køreskolen er hyggelig og de forskellige kørelærere er super søde. Jeg kan klart anbefale Kasper, som var ham jeg kørte med :)"

- Amalie Martini E Littau

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Tak for de gode og sjove timer 👍🏻

"Jacob er en fantastisk Kørelære som sætter sine elever højt og gør alt for at få den godt og sikkert igennem systemet. Jeg var så tilfreds at jeg har sendt min datter og svigersøn der ind også."

- Steen Kristian Jakobsen via Facebook

Danmarks bedste køreskole

"Danmarks bedste køreskole - velordnede forhold og styr på tingene - fantastisk og inspirerende teori og køreforløb med Jacob, som jeg varmt vil anbefale til alle der ønsker sig et MC-kørekort."

- Benjamin Andersen via Facebook

Stor anbefaling til Din Min Trafik og Kasper

"Jeg kørte med kørelærer Kasper, der klarede at forholde sig rolig og afslappet helt fra første køretime, selvom jeg aldrig havde kørt i bil før. Der var altid god stemning og opmuntring, og jeg har fået alsidige og klargørende køretimer, der gør mig tryg i trafikken, når jeg nu bliver sluppet løs på egen hånd. Så det har kun været en fornøjelse at tage timer hos ham."

- Kamma Jørgensen

Fantastisk forløb

"Jeg har været så utrolig glad for forløbet hos din min trafik.

Jeg var igennem det praktiske forløb med Steen og kan ikke forestille mig en bedre kørelærer! Proffesionel, støttende og engageret - ikke mindst på mine vegne. En kæmpe fornøjelse."

- Laura Meta

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Jacob fik mig godt igennem mit MC forløb

"Han er en vildt dygtig og engageret teori- og kørelærer, som jeg vil anbefale til alle. Han formår at gøre teori og praksis let forståeligt. Man føler sig ikke utryg på noget tidspunkt. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg valgte din min trafik."

- Allan Sørensen via Facebook

Få kørekort til bil hos Din Min Trafik

​Et kørekort til bil er et godt redskab at have, og med sådan et i hånden har du lov til at køre en personbil på op til 3500 kg. Hos Din Min Trafik køreskole på Amager kan du tage lovpakke til kørekort b, inkl. teori og praktiske lektioner, og vi sørger for at få dig godt klædt på til både teori- og køreprøve.

Hvilke krav er der til bilkørekort?

For at kunne tage kørekort til bil er der en række betingelser, der skal være opfyldt:

  • Du skal have sædvanlig bopæl i Danmark
  • Du skal have en erklæring fra ​din læge, der viser, at du er i fysisk stand til at føre en bil
    OBS: Et handicap betyder ikke nødvendigvis, at du ikke kan tage kørekort, men du skal have en erklæring, hvor din læge dokumenterer din fysiske og mentale tilstand
  • Du skal være fyldt 17 år, når du tager din køreprøve
  • Du skal have gennemført ​et færdselsrelateret førstehjælpskursus

Så tidligt kan du gå i gang med tage kørekort til bil

Mange vil gerne have deres kørekort så hurtigt som muligt, da det åbner et hav af muligheder. Du kan tidligst begynde på din kørekortuddannelse 3 måneder før din 17-års fødselsdag, og undervisningen kan som minimum fordeles på 14 dage.

Dog kan du komme ud for ventetid på teori- og køreprøve, så hvis du gerne vil have dit kørekort ​hurtigst muligt, er det en god idé at starte undervisningen i god tid.

Sådan får du kørekort til bil

For at stå med kørekortet i hænderne skal du gennemføre teoretisk såvel som praktisk ​undervisning i at føre bil samt forstå vejskilte og færdselsregler. Kravene om undervisning er lavet af Færdselsstyrelsen, og du skal igennem minimum 29 ​lektioner med teori, 16 praktiske lektioner, 4 lektioner på manøvrebane og 4 lektioner på ​køreteknisk anlæg. Dette kaldes en lovpakke til bil.

Det er muligt at tilkøbe flere praktiske lektioner, hvis du har brug for mere undervisning, inden du kaster dig ud i en praktiskprøve. Det er ikke billigt at tage kørekort, og består du ikke i første hug, skal du betale ekstra for omprøve. Du kan læse mere om vores priser her.

Kontakt os, så hjælper vi dig med dit kørekort

Når du tager kørekort hos Din Min Trafik i København, giver vi dig de optimale betingelser for at bestå den teoretiske og praktiske prøve. Hvis du har nogen spørgsmål til lovpakke, undervisning eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan også fortælle dig den ca. pris på kørekort, vi tilbyder.

Du kan fange køreskolen på tlf.: ​70 23 00 70​ eller skrive en e-mail til info@dinmintrafik.dk. Du kan også altid henvende dig gennem formularen på hjemmesiden, så kontakter vi dig hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at tage dit kørekort til bil. 

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00