Jeg har været utrolig glad for mit valg…

"Jeg har været utrolig glad for mit valg at køreskole hos Din Min Trafik. Køreskolen er hyggelig og de forskellige kørelærere er super søde. Jeg kan klart anbefale Kasper, som var ham jeg kørte med :)"

- Amalie Martini E Littau

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Tak for de gode og sjove timer 👍🏻

"Jacob er en fantastisk Kørelære som sætter sine elever højt og gør alt for at få den godt og sikkert igennem systemet. Jeg var så tilfreds at jeg har sendt min datter og svigersøn der ind også."

- Steen Kristian Jakobsen via Facebook

Danmarks bedste køreskole

"Danmarks bedste køreskole - velordnede forhold og styr på tingene - fantastisk og inspirerende teori og køreforløb med Jacob, som jeg varmt vil anbefale til alle der ønsker sig et MC-kørekort."

- Benjamin Andersen via Facebook

Stor anbefaling til Din Min Trafik og Kasper

"Jeg kørte med kørelærer Kasper, der klarede at forholde sig rolig og afslappet helt fra første køretime, selvom jeg aldrig havde kørt i bil før. Der var altid god stemning og opmuntring, og jeg har fået alsidige og klargørende køretimer, der gør mig tryg i trafikken, når jeg nu bliver sluppet løs på egen hånd. Så det har kun været en fornøjelse at tage timer hos ham."

- Kamma Jørgensen

Fantastisk forløb

"Jeg har været så utrolig glad for forløbet hos din min trafik.

Jeg var igennem det praktiske forløb med Steen og kan ikke forestille mig en bedre kørelærer! Proffesionel, støttende og engageret - ikke mindst på mine vegne. En kæmpe fornøjelse."

- Laura Meta

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Jacob fik mig godt igennem mit MC forløb

"Han er en vildt dygtig og engageret teori- og kørelærer, som jeg vil anbefale til alle. Han formår at gøre teori og praksis let forståeligt. Man føler sig ikke utryg på noget tidspunkt. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg valgte din min trafik."

- Allan Sørensen via Facebook

Tag kørekort til bil med automatgear

Kørekort til automatgear til en god pris – få kvalitet for pengene

Vil du gerne tage kørekort til bil med automatgear? Så kan du gøre det hos Din Min Trafik. Vi er en køreskole for de lidt mere kræsne, der gerne vil have et kørekort til automatgear. Det skyldes, at vi tager os god tid til hver enkelt elev, ligesom vi overholder alle vores aftaler. Det er vores sikkerhed for, at vi udelukkende har tilfredse kunder. Det skal desuden nævnes, at vi også har en engelsksproget kørelærer, hvis det har relevans.

Hos os får du kvalitet for pengene. Vi tilbyder nemlig en spændende, udbytterig og koncentreret undervisning hver gang – så du kan blive klædt godt på til at bestå både teori- og køreprøven.

De fleste af vores elever kommer fra Amager, hvor vi også holder til, men du er naturligvis velkommen på vores trafikskole, uanset hvor du bor henne.

Tag kørekort med automatgear – lige som du vil have det!

Ved du, at du udelukkende kommer til at køre i en bil med automatgear, kan du lige så godt også tage dit kørekort i en bil med automatgear. Det er mere og mere almindeligt at have et kørekort til automatgear, fordi de fleste nye biler i dag er udstyret med automatgear. I den forbindelse er vi den helt rette køreskole for dig.

Hos os får du nemlig en kompetent kørelærer, der gør alt for, at du består første gang. Det gælder både i forhold til teori- og køreprøven, og vi garanterer desuden en god pris på kørekortet.

Kontakt os i dag og få mere information

Søger du en køreskole, der tilbyder automatgear-kørekort, er du havnet det helt rigtige sted. Vi sørger for, at du får en god oplevelse fra start, og at du bliver sikker og tryg i trafikken. Endvidere tilbyder vi vores elever undervisning i høj kvalitet.

Vil du gerne høre mere om vores gode priser på kørekort til bil med automatgear, eller har du nogle spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00