Tag kørekort til automatgear her, og få kvalitet for pengene

​Vil du gerne tage et kørekort til bil med automatgear? Det kan du nemlig hos Din Min Trafik. Vi er en køreskole for de lidt mere kræsne, der gerne vil have et kørekort til bil med automatgear. Det skyldes, at vi tager os god tid til hver enkelte elev, ligesom vi overholder alle vores aftaler. Det er vores sikkerhed for, at vi udelukkende har tilfredse kunder. Det skal desuden nævnes, at vi også har en engelsksproget kørelærer, hvis det har relevans.

Hos os får du kvalitet for pengene. Vi tilbyder nemlig en spændende, udbytterig og koncentreret undervisning hver gang, så du kan blive klædt godt på til at bestå både teori- og køreprøven.

De fleste af vores elever kommer fra Amager, men du er naturligvis velkommen på vores trafikskole, uanset hvor du kommer fra.

Kørekort til bil med automatgear – lige som du vil have det!

Ved du, at du udelukkende kommer til at køre i en bil med automatgear, kan du lige så godt også tage dit kørekort i en bil med automatgear. Det er mere og mere almindeligt at have et kørekort til automatgear, fordi de fleste biler i dag er med automatgear. I den forbindelse er vi den helt rette køreskole for dig, da du her får en kompetent kørelærer, der gør alt for, at du består første gang. Det gælder både i forhold til teori- og køreprøven, og vi garanterer desuden en god pris på kørekort til automatgear.

Vi arbejder ud fra filosofien om, at man opnår de bedste resultater, hvis der er en gensidig loyalitet mellem elev og kørelærer. Derfor kan du hos os selv vælge, hvilken kørelærer du foretrækker.

Kontakt os i dag og få mere information

Søger du en køreskole til automatgear-kørekort, er du havnet det helt rigtige sted. Vi sørger for, at du får en god oplevelse fra start, og at du bliver sikker og tryg i trafikken. Endvidere tilbyder vi vores elever undervisning i høj kvalitet, så du kan bestå din teori- og køreprøve første gang. Vil du gerne høre mere om vores gode priser på automatgearskørekort, eller har du nogle spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten sende en besked til info@dinmintrafik.dk, eller du kan ringe til telefon 70 23 00 70

Jeg har været utrolig glad for mit valg…

"Jeg har været utrolig glad for mit valg at køreskole hos Din Min Trafik. Køreskolen er hyggelig og de forskellige kørelærere er super søde. Jeg kan klart anbefale Kasper, som var ham jeg kørte med :)"

- Amalie Martini E Littau via Trustpilot

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack via Trustpilot

Tak for de gode og sjove timer 👍🏻

"Jacob er en fantastisk Kørelære som sætter sine elever højt og gør alt for at få den godt og sikkert igennem systemet. Jeg var så tilfreds at jeg har sendt min datter og svigersøn der ind også."

- Steen Kristian Jakobsen via Facebook

Danmarks bedste køreskole

"Danmarks bedste køreskole - velordnede forhold og styr på tingene - fantastisk og inspirerende teori og køreforløb med Jacob, som jeg varmt vil anbefale til alle der ønsker sig et MC-kørekort."

- Benjamin Andersen via Facebook

Stor anbefaling til Din Min Trafik og Kasper

"Jeg kørte med kørelærer Kasper, der klarede at forholde sig rolig og afslappet helt fra første køretime, selvom jeg aldrig havde kørt i bil før. Der var altid god stemning og opmuntring, og jeg har fået alsidige og klargørende køretimer, der gør mig tryg i trafikken, når jeg nu bliver sluppet løs på egen hånd. Så det har kun været en fornøjelse at tage timer hos ham."

- Kamma Jørgensen via Trustpilot

Fantastisk forløb

"Jeg har været så utrolig glad for forløbet hos din min trafik.

Jeg var igennem det praktiske forløb med Steen og kan ikke forestille mig en bedre kørelærer! Proffesionel, støttende og engageret - ikke mindst på mine vegne. En kæmpe fornøjelse."

- Laura Meta via Trustpilot

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack via Trustpilot

Jacob fik mig godt igennem mit MC forløb

"Han er en vildt dygtig og engageret teori- og kørelærer, som jeg vil anbefale til alle. Han formår at gøre teori og praksis let forståeligt. Man føler sig ikke utryg på noget tidspunkt. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg valgte din min trafik."

- Allan Sørensen via Facebook

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Rødovrevej 245, 2610 Rødovre

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00