Tag kørekort til bil med automatgear

Kørekort til automatgear til en god pris – få kvalitet for pengene

Vil du gerne tage kørekort til bil med automatgear? Så kan du gøre det hos Din Min Trafik. Vi er en køreskole for de lidt mere kræsne, der gerne vil have et kørekort til automatgear. Det skyldes, at vi tager os god tid til hver enkelt elev, ligesom vi overholder alle vores aftaler. Det er vores sikkerhed for, at vi udelukkende har tilfredse kunder. Det skal desuden nævnes, at vi også har en engelsksproget kørelærer, hvis det har relevans.

Hos os får du kvalitet for pengene. Vi tilbyder nemlig en spændende, udbytterig og koncentreret undervisning hver gang – så du kan blive klædt godt på til at bestå både teori- og køreprøven.

De fleste af vores elever kommer fra Amager, hvor vi også holder til, men du er naturligvis velkommen på vores trafikskole, uanset hvor du bor henne.

Tag kørekort med automatgear – lige som du vil have det!

Ved du, at du udelukkende kommer til at køre i en bil med automatgear, kan du lige så godt også tage dit kørekort i en bil med automatgear. Det er mere og mere almindeligt at have et kørekort til automatgear, fordi de fleste nye biler i dag er udstyret med automatgear. I den forbindelse er vi den helt rette køreskole for dig.

Hos os får du nemlig en kompetent kørelærer, der gør alt for, at du består første gang. Det gælder både i forhold til teori- og køreprøven, og vi garanterer desuden en god pris på kørekortet.

Kontakt os i dag og få mere information

Søger du en køreskole, der tilbyder automatgear-kørekort, er du havnet det helt rigtige sted. Vi sørger for, at du får en god oplevelse fra start, og at du bliver sikker og tryg i trafikken. Endvidere tilbyder vi vores elever undervisning i høj kvalitet.

Vil du gerne høre mere om vores gode priser på kørekort til bil med automatgear, eller har du nogle spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00