Jeg har været utrolig glad for mit valg…

"Jeg har været utrolig glad for mit valg at køreskole hos Din Min Trafik. Køreskolen er hyggelig og de forskellige kørelærere er super søde. Jeg kan klart anbefale Kasper, som var ham jeg kørte med :)"

- Amalie Martini E Littau

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Tak for de gode og sjove timer 👍🏻

"Jacob er en fantastisk Kørelære som sætter sine elever højt og gør alt for at få den godt og sikkert igennem systemet. Jeg var så tilfreds at jeg har sendt min datter og svigersøn der ind også."

- Steen Kristian Jakobsen via Facebook

Danmarks bedste køreskole

"Danmarks bedste køreskole - velordnede forhold og styr på tingene - fantastisk og inspirerende teori og køreforløb med Jacob, som jeg varmt vil anbefale til alle der ønsker sig et MC-kørekort."

- Benjamin Andersen via Facebook

Stor anbefaling til Din Min Trafik og Kasper

"Jeg kørte med kørelærer Kasper, der klarede at forholde sig rolig og afslappet helt fra første køretime, selvom jeg aldrig havde kørt i bil før. Der var altid god stemning og opmuntring, og jeg har fået alsidige og klargørende køretimer, der gør mig tryg i trafikken, når jeg nu bliver sluppet løs på egen hånd. Så det har kun været en fornøjelse at tage timer hos ham."

- Kamma Jørgensen

Fantastisk forløb

"Jeg har været så utrolig glad for forløbet hos din min trafik.

Jeg var igennem det praktiske forløb med Steen og kan ikke forestille mig en bedre kørelærer! Proffesionel, støttende og engageret - ikke mindst på mine vegne. En kæmpe fornøjelse."

- Laura Meta

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Jacob fik mig godt igennem mit MC forløb

"Han er en vildt dygtig og engageret teori- og kørelærer, som jeg vil anbefale til alle. Han formår at gøre teori og praksis let forståeligt. Man føler sig ikke utryg på noget tidspunkt. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg valgte din min trafik."

- Allan Sørensen via Facebook

Hvad inkluderer vores pris på kørekort til bil?

Din Min Trafik er en køreskole beliggende på Amager, der tilbyder en god pris på kørekort til dig, der gerne vil ud og køre bil! Vi følger Færdselsstyrelsens undervisningsplan, den såkaldte lovpakke til kørekort, som er et lovkrav for samtlige køreskoler. Undervisningen kan som minimum fordeles på 14 dage, for der skal både være tid til de praktiske lektioner og teori.

​Vi tilbyder dig lovpakken til i alt 14.999,00 kr. 

og er stolte af at kunne give dig den bedste undervisning så billigt som muligt.

Lovpakken indeholder følgende:

  • Ubegrænset teori – mindst 29 lektioner
  • Manøvrebane á 4 lektioner
  • Køreteknisk anlæg á 6 lektioner
  • ​Praktiske lektioner, i alt 16 lektioner

​Har jeg brug for ekstra lektioner?

Lovpakken danner grundlaget for den undervisning, der ligger til grund for dit kørekort til bil, det man også kalder kørekort b. Udover lovpakken har du mulighed for at tilkøbe ekstra lektioner, hvis du ikke føler dig stærk i den praktiske del. Det vil ændre din pris for kørekort, da de ekstra lektioner bliver lagt oveni den oprindelige pris.

Det er vigtigt, at du sammen med din kørelærer beslutter, om du har brug for ekstraundervisning. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du dumper din teori- eller køreprøve, da du selv skal betale for nye prøver.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til pris på kørekort

Du er altid velkommen til at kontakte vores køreskole, hvis du har spørgsmålet til tilmelding, forløbet eller vores priser. Du kan enten ringe til os på 70 23 00 70 eller skrive en e-mail til info@dinmintrafik.dk. Vi ser frem til at komme ud og køre med dig.

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00