Lovpakke til MC​

NU 8.999,-​

Kørekort MC

Der kan være mange årsager til, at du gerne vil have et MC kørekort. Ligegyldigt hvad din årsag er, har du en fantastisk oplevelse i vente, og vi vil nyde at hjælpe dig i gang. Vores mål er at give dig den bedst mulige oplevelse, når du skal have dit motorcykelkørekort.

For at få et motorcykelkørekort gælder de samme krav, som gør sig gældende ved ​kørekort til personbil.

Du skal have sædvanlig bopæl i Danmark, have en lægeattest der dokumenterer din fysiske tilstand, og så skal du have gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus (kun 1. gangserhververe). Det sidste betyder, at hvis du allerede har taget et førstehjælpskursus, så behøver du ikke tage det igen.

Hos Din Min Trafik går det hurtigt at få et MC kørekort. Det tager typisk mellem 5 og 6 uger.

Der findes tre forskellige former for motorcykelkørekort. Vi tilbyder alle tre slags kørekort til motorcykel hos Din Min trafik. Her gælder forskellige alderskrav, og du kan her se hvilken kategori af kørekort til motorcykel, du kan tage.

Kørekort til motorcykel opdeles i A1 (lille motorcykel), A2 (mellemstor motorcykel) og A (stor motorcykel).

A1​

​Når du er mellem 18 og 20 år kan du erhverve dig et A1 (lille mc) kørekort ( max slagvolumen på 125 cm3 begrænset til max 11 kW og et forhold mellem motoreffekt og køreklar vægt på højst 0,1 kW/kg.)

A2

​Er du mellem 20 og 24 år kan du erhverve dig et A2 (mellemstor mc) kørekort (max 35 kW og et forhold mellem motoreffekt og køreklar vægt på højst 0,2 kW/kg og ikke afledt af motorcykler med mere end den dobbelte maksimale motoreffekt.)

A

​Er du 24 år eller ældre behøver du ikke A1 og A2 men kan direkte erhverve dig A (stor mc) kørekort.

Sådan får du motorcykelkørekort

​For at få dit kørekort til motorcykel skal du som minimum igennem 29 lektioner med teori, 13 praktiske lektioner, 4 lektioner på manøvrebane og 5 lektioner på køreteknisk anlæg.

Det er dog ikke unormalt at have brug for ekstra lektioner i både teori og praktik. Du skal altid indgå en dialog med din kørelærer herom, så du kan stole på, at du er klar til at bestå din køreprøve.

Vores holdning er, at det er bedre, at du består din teori og praktiske prøve i første forsøg. Derfor er det vigtigt, at du får de timer, som du har brug for.

Din Min Trafik giver dig de bedste betingelser for at få motorcykelkørekort i København.

Det siger eleverne​​

Kan kun anbefales, har lige taget mc kort, hurtigt og nemt

-Kasper Gjøl​


Verdensklasse Køreskole ! En klasse for sig selv, Jacob leverer varen. Mega drive, ekstrem god kundeservice. Hvis man gerne vil have sit kørekort på en tryk og stabil måde, er dette det rigtige valg. Kan kun give min bedste anbefaling til dette sted og især til Jacob imponerende arbejdesindsats.

- Mike Mortensen

Fremragende undervisning og gode priser. Jacob er en gudsbenådet dygtig underviser - han gør pensum levende med sin enestående entusiasme og fik mig igennem teori og praksis sikkert, hurtigt og billigt :)

- Gunnar Liland Thomsen

Din Min Trafik © | Amagerbrogade 73 | 2300 København S | CVR: 33587473 | Telefon: (+45) 70 2300 70 | E-mail:​info@dinmintrafik.dk