Her kan du tage motorcykel kørekort

Der kan være mange årsager til, at du gerne vil have et kørekort til MC. Ligegyldigt hvad din personlige årsag er, så har du en fantastisk oplevelse i vente, og hos Din Min Trafik vil nyde at hjælpe dig godt i gang. Vores mål er nemlig at give dig den bedst mulige oplevelse, når du skal have dit motorcykelkørekort.

På vores køreskole på Amager går det tilmed hurtigt at tage et MC kørekort. Det tager nemlig typisk kun mellem 5 og 6 uger. Du behøver således ikke at vente længe, før du kan komme ud og køre på egen hånd.

Hvilke krav er der til motorcykelkørekort?

For at få et motorcykelkørekort gælder de samme standardkrav, som gør sig gældende ved ​kørekort til personbil. 

Du skal...

  • ​Have sædvanlig bopæl i Danmark
  • Have en lægeattest, der dokumenterer din fysiske tilstand
  • Gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpskursus (dette gælder dog kun for førstegangshververe – har du allerede taget kurset i forbindelse med kørekort til personbil, behøver du ikke tage det igen)

Der findes tre forskellige former for motorcykelkørekort. Vi tilbyder alle tre slags kørekort til motorcykel hos Din Min Trafik. Her gælder desuden forskellige alderskrav, og du kan her se, hvilken kategori af kørekort til motorcykel, du kan tage:

  • A1 (lille motorcykel): ​Når du er mellem 18 og 20 år, kan du erhverve dig et A1-kørekort (max. slagvolumen på 125 cm3, begrænset til max 11 kW, og et forhold mellem motoreffekt og køreklar vægt på højst 0,1 kW/kg)
  • A2 (mellemstor motorcykel): Er du mellem 20 og 24 år, kan du erhverve dig et A2-kørekort (max 35 kW, og et forhold mellem motoreffekt og køreklar vægt på højst 0,2 kW/kg og ikke afledt af motorcykler med mere end den dobbelte maksimale motoreffekt)
  • A (stor motorcykel): ​Er du 24 år eller ældre behøver du ikke A1 og A2, men kan direkte erhverve dig A-kørekort, det man kalder stort MC kørekort.

​Sådan tager du kørekort til MC

​For at tage et kørekort til motorcykel skal du som minimum igennem 29 lektioner med teori, 13 praktiske lektioner, 4 lektioner på manøvrebane og 5 lektioner på køreteknisk anlæg.

Det er dog ikke unormalt at have brug for ekstra lektioner i både teori og praktik. Du skal altid indgå en dialog med din kørelærer herom, så du kan stole på, at du er klar til at bestå din køreprøve.

Vores holdning er, at det er bedre, at du består din teori- og praktiske prøve i første forsøg. Derfor er det vigtigt, at du får de timer, som du har brug for.

Kontakt os for at høre mere om MC kørekort

Du kan tilmelde dig ved hver holdstart på vores hjemmeside, men du er selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål til at tage MC kørekort. Vi kan besvare spørgsmål om undervisning og priser, så du er godt klædt på før din første teori.

Din Min Trafik kan fanges på telefon 70 23 00 70 eller via e-mail info@dinmintrafik.dk. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00