Jeg har været utrolig glad for mit valg…

"Jeg har været utrolig glad for mit valg at køreskole hos Din Min Trafik. Køreskolen er hyggelig og de forskellige kørelærere er super søde. Jeg kan klart anbefale Kasper, som var ham jeg kørte med :)"

- Amalie Martini E Littau

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Tak for de gode og sjove timer 👍🏻

"Jacob er en fantastisk Kørelære som sætter sine elever højt og gør alt for at få den godt og sikkert igennem systemet. Jeg var så tilfreds at jeg har sendt min datter og svigersøn der ind også."

- Steen Kristian Jakobsen via Facebook

Danmarks bedste køreskole

"Danmarks bedste køreskole - velordnede forhold og styr på tingene - fantastisk og inspirerende teori og køreforløb med Jacob, som jeg varmt vil anbefale til alle der ønsker sig et MC-kørekort."

- Benjamin Andersen via Facebook

Stor anbefaling til Din Min Trafik og Kasper

"Jeg kørte med kørelærer Kasper, der klarede at forholde sig rolig og afslappet helt fra første køretime, selvom jeg aldrig havde kørt i bil før. Der var altid god stemning og opmuntring, og jeg har fået alsidige og klargørende køretimer, der gør mig tryg i trafikken, når jeg nu bliver sluppet løs på egen hånd. Så det har kun været en fornøjelse at tage timer hos ham."

- Kamma Jørgensen

Fantastisk forløb

"Jeg har været så utrolig glad for forløbet hos din min trafik.

Jeg var igennem det praktiske forløb med Steen og kan ikke forestille mig en bedre kørelærer! Proffesionel, støttende og engageret - ikke mindst på mine vegne. En kæmpe fornøjelse."

- Laura Meta

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Jacob fik mig godt igennem mit MC forløb

"Han er en vildt dygtig og engageret teori- og kørelærer, som jeg vil anbefale til alle. Han formår at gøre teori og praksis let forståeligt. Man føler sig ikke utryg på noget tidspunkt. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg valgte din min trafik."

- Allan Sørensen via Facebook

Her kan du tage motorcykel kørekort

Der kan være mange årsager til, at du gerne vil have et kørekort til MC. Ligegyldigt hvad din årsag er, har du en fantastisk oplevelse i vente, og vi vil nyde at hjælpe dig i gang. Vores mål er at give dig den bedst mulige oplevelse, når du skal have dit motorcykelkørekort. Hos Din Min Trafik går det hurtigt at få et MC kørekort. Det tager typisk mellem 5 og 6 uger.

Hvilke krav er der til motorcykelkørekort?

For at få et motorcykelkørekort gælder de samme standardkrav, som gør sig gældende ved ​kørekort til personbil. 

Du skal...

  • ​Have sædvanlig bopæl i Danmark
  • Have en lægeattest, der dokumenterer din fysiske tilstand
  • Gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpskursus (dette gælder dog kun for førstegangshververe – har du allerede taget kurset i forbindelse med kørekort til personbil, behøver du ikke tage det igen)

Der findes tre forskellige former for motorcykelkørekort. Vi tilbyder alle tre slags kørekort til motorcykel hos Din Min trafik. Her gælder desuden forskellige alderskrav, og du kan her se, hvilken kategori af kørekort til motorcykel, du kan tage:

  • A1 (lille motorcykel): ​Når du er mellem 18 og 20 år, kan du erhverve dig et A1-kørekort (max. slagvolumen på 125 cm3, begrænset til max 11 kW, og et forhold mellem motoreffekt og køreklar vægt på højst 0,1 kW/kg)
  • A2 (mellemstor motorcykel): Er du mellem 20 og 24 år, kan du erhverve dig et A2-kørekort (max 35 kW, og et forhold mellem motoreffekt og køreklar vægt på højst 0,2 kW/kg og ikke afledt af motorcykler med mere end den dobbelte maksimale motoreffekt)
  • A (stor motorcykel): ​Er du 24 år eller ældre behøver du ikke A1 og A2, men kan direkte erhverve dig A-kørekort, det man kalder stort MC kørekort.

​Sådan får du kørekort til MC

​For at få dit kørekort til motorcykel skal du som minimum igennem 29 lektioner med teori, 13 praktiske lektioner, 4 lektioner på manøvrebane og 5 lektioner på køreteknisk anlæg.

Det er dog ikke unormalt at have brug for ekstra lektioner i både teori og praktik. Du skal altid indgå en dialog med din kørelærer herom, så du kan stole på, at du er klar til at bestå din køreprøve.

Vores holdning er, at det er bedre, at du består din teori og praktiske prøve i første forsøg. Derfor er det vigtigt, at du får de timer, som du har brug for.

Kontakt os for at høre mere om MC kørekort

Du kan tilmelde dig ved hver holdstart på vores hjemmeside, men du er selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål til at tage MC kørekort. Vi kan besvare spørgsmål om undervisning og priser, så du er godt klædt på før din første teori.

Din Min Trafik kan fanges på telefon 70 23 00 70 eller via e-mail info@dinmintrafik.dk. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00