Jeg har været utrolig glad for mit valg…

"Jeg har været utrolig glad for mit valg at køreskole hos Din Min Trafik. Køreskolen er hyggelig og de forskellige kørelærere er super søde. Jeg kan klart anbefale Kasper, som var ham jeg kørte med :)"

- Amalie Martini E Littau

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Tak for de gode og sjove timer 👍🏻

"Jacob er en fantastisk Kørelære som sætter sine elever højt og gør alt for at få den godt og sikkert igennem systemet. Jeg var så tilfreds at jeg har sendt min datter og svigersøn der ind også."

- Steen Kristian Jakobsen via Facebook

Danmarks bedste køreskole

"Danmarks bedste køreskole - velordnede forhold og styr på tingene - fantastisk og inspirerende teori og køreforløb med Jacob, som jeg varmt vil anbefale til alle der ønsker sig et MC-kørekort."

- Benjamin Andersen via Facebook

Stor anbefaling til Din Min Trafik og Kasper

"Jeg kørte med kørelærer Kasper, der klarede at forholde sig rolig og afslappet helt fra første køretime, selvom jeg aldrig havde kørt i bil før. Der var altid god stemning og opmuntring, og jeg har fået alsidige og klargørende køretimer, der gør mig tryg i trafikken, når jeg nu bliver sluppet løs på egen hånd. Så det har kun været en fornøjelse at tage timer hos ham."

- Kamma Jørgensen

Fantastisk forløb

"Jeg har været så utrolig glad for forløbet hos din min trafik.

Jeg var igennem det praktiske forløb med Steen og kan ikke forestille mig en bedre kørelærer! Proffesionel, støttende og engageret - ikke mindst på mine vegne. En kæmpe fornøjelse."

- Laura Meta

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Jacob fik mig godt igennem mit MC forløb

"Han er en vildt dygtig og engageret teori- og kørelærer, som jeg vil anbefale til alle. Han formår at gøre teori og praksis let forståeligt. Man føler sig ikke utryg på noget tidspunkt. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg valgte din min trafik."

- Allan Sørensen via Facebook

Din Min Trafik gi’r en god pris på motorcykel kørekort

Søger du et billigt motorcykelkørerkort? I så fald er du landet det helt rigtige sted. Hos Din Min Trafik ApS tilbyder vi altid en god pris på et lynforløb til motorcykelkørekortet. Leder du efter en populær køreskole, hvor du har mulighed for at tage et billigt MC kørekort, er vi de rette at kontakte. Vi tilbyder koncentreret og udbytterig undervisning samt en billig MC kørekort pris, der giver langt de fleste mulighed for at være med.

På grund af trafikskolens beliggenhed kommer de fleste af vores MC-elever fra Amager, men du er selvfølgelig velkommen hos os, uanset hvor i byen du kommer fra.

Hvad koster et motorcykelkørekort?

Der er stor forskel på motorcykelkørekort priser fra køreskole til køreskole. Derfor er det vigtigt at bruge lidt tid på at finde et sted, der tilbyder et billigt motorcykelkørekort, når du skal i gang med at tage kørekort til motorcykel.​

Vi tilbyder altid gode priser, men dette er ikke noget, der går ud over kvaliteten af vores undervisning. Tværtimod giver vi os god tid til hver enkelte elev, ligesom vi altid overholder alle vores aftaler. Det gør, at vi kun har tilfredse kunder. Men hvad koster et MC kørekort hos os? 

​Vi tilbyder dig lovpakken til 8.999 kroner. 

Lovpakken indeholder følgende:

  • ​29 teorilektioner à 45 min
  • Manøvrebane - 4 lektioner
  • Køreteknisk anlæg – 5 lektioner
  • Praktiske lektioner – 13 lektioner

Ved hjælp af denne pakke vil du opnå en forståelse for motorcyklens egenskaber, og du vil derfor blive klar til at gå til både teoriprøven og den praktiske prøve. Vi tilbyder dig tilmed ekstra lektioner, hvis du har behov for at få gennemgået visse ting en ekstra gang. For disse ekstra lektioner tilbyder vi ligeledes en god pris, da det er vigtigt for os, at du er klædt godt på inden den praktiske prøve. Leder du efter en køreskole, der tilbyder en fordelagtig MC kørekort pris, behøver du altså ikke lede længere.

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud

Er du på jagt efter en god motorcykelkørekort pris, bør du tage kontakt til os. Vi tilbyder vores elever et billigt motorcykelkørekort, men du får stadig en udbytterig og spændende undervisning af vores dygtige kørelærere. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan få denne lave pris på MC kørekort, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 70 23 00 70 eller sende en besked til e-mail info@dinmintrafik.dk, så du kan høre alt om vores fordelagtige MC kørekort priser. 

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00