Din Min Trafik gi’r en god pris på motorcykel kørekort

Søger du et billigt motorcykelkørerkort? I så fald er du landet det helt rigtige sted. Hos Din Min Trafik ApS tilbyder vi altid en god pris på et lynforløb til motorcykelkørekortet. Leder du efter en populær køreskole, hvor du har mulighed for at tage et billigt MC kørekort, er vi de rette at kontakte. Vi tilbyder koncentreret og udbytterig undervisning samt en billig MC kørekort pris, der giver langt de fleste mulighed for at være med.

På grund af trafikskolens beliggenhed kommer de fleste af vores MC-elever fra Amager, men du er selvfølgelig velkommen hos os, uanset hvor i byen du kommer fra.

Hvad koster et motorcykelkørekort?

Der er stor forskel på motorcykelkørekort priser fra køreskole til køreskole. Derfor er det vigtigt at bruge lidt tid på at finde et sted, der tilbyder et billigt motorcykelkørekort, når du skal i gang med at tage kørekort til motorcykel.​

Vi tilbyder altid gode priser, men dette er ikke noget, der går ud over kvaliteten af vores undervisning. Tværtimod giver vi os god tid til hver enkelte elev, ligesom vi altid overholder alle vores aftaler. Det gør, at vi kun har tilfredse kunder. Men hvad koster et MC kørekort hos os? 

​Vi tilbyder dig lovpakken til 7.999 kroner. 

Lovpakken indeholder følgende:

  • ​29 teorilektioner à 45 min
  • Manøvrebane - 4 lektioner
  • Køreteknisk anlæg – 5 lektioner
  • Praktiske lektioner – 13 lektioner

Ved hjælp af denne pakke vil du opnå en forståelse for motorcyklens egenskaber, og du vil derfor blive klar til at gå til både teoriprøven og den praktiske prøve. Vi tilbyder dig tilmed ekstra lektioner, hvis du har behov for at få gennemgået visse ting en ekstra gang. For disse ekstra lektioner tilbyder vi ligeledes en god pris, da det er vigtigt for os, at du er klædt godt på inden den praktiske prøve. Leder du efter en køreskole, der tilbyder en fordelagtig MC kørekort pris, behøver du altså ikke lede længere.

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud

Er du på jagt efter en god motorcykelkørekort pris, bør du tage kontakt til os. Vi tilbyder vores elever et billigt motorcykelkørekort, men du får stadig en udbytterig og spændende undervisning af vores dygtige kørelærere. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan få denne lave pris på MC kørekort, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 70 23 00 70 eller sende en besked til e-mail info@dinmintrafik.dk, så du kan høre alt om vores fordelagtige MC kørekort priser. 

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00