Udbytterige køretimer, der gør dig til en sikker billist

​Søger du køretimer i forbindelse med at du skal tage kørekort? I så fald kan vi være behjælpelige. Hos Din​ Min Trafik ApS tilbyder vi udbytterige køretimer, og vi har især mange elever fra Amager. Vi gør vores bedste for, at du kan få den undervisning, der fungerer bedst for dig, og som du kan få mest muligt ud af. Derfor kombinerer vi teori og praktisk undervisning, så du får mulighed for at afprøve, hvad du har lært til din teoritime. For at gå videre til næste lektion skal du som udgangspunkt have gennemført lektionen tilfredsstillende. Det er vores garanti for, at du kan komme ud på den anden side som en sikker billist, der er tryg i trafikken.

Hvad koster en køretime?

Når det kommer til vores undervisning, har vi altså fokus på, at denne er tilpasset dig og dine ønsker. Derfor er vi en yderst fleksibel køreskole. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at du får ubegrænset teori i lovpakken til bil hos os, så du på den måde altid har mulighed for at finpudse din viden. Det vigtigste for os er, at du får et udbytterigt og koncentreret undervisningsforløb, der både består af teori- og køretimer, og vi gør altid vores bedste for, at du får en god oplevelse.  

Men hvad koster en køretime egentlig? Det afhænger af, hvilket kursus du ønsker, og hvor mange køretimer du har behov for, men uanset hvad garanterer vi en god pris på køretimer hos os. Det gælder tilmed, hvis du har behov for et ekstra antal køre- eller teoritimer. Læs mere om vores priser her.

Kontakt os i dag for mere information om køretimer

Udbytterige køretimer med en kompetent kørelærer er af afgørende betydning, når du skal tage kørekort. Hos os kan du vide dig sikker på, at du får den rette hjælp til dine køretimer, så du kan komme ud i trafikken som en tryg og sikker billist. Derudover er vi en fleksibel køreskole, der sørger for at tilpasse undervisningen efter dine ønsker. Har du nogle spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om vores priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe til telefon 70 23 00 70, eller du kan sende en besked til e-mailen info@dinmintrafik.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00