Vi tilbyder teoriundervisning til motorcykel

​Hos Din Min Trafik sikrer vi altid den bedste MC kørekort teori, så du får den bedst mulige indlæring og oplevelse. Vi kombinerer naturligvis både den teoretiske og praktiske del, så du løbende får kendskab til motorcyklens egenskaber og herefter kan efterprøve dem i praksis. Teoriundervisning til motorcykel er en vigtig del af forløbet, som vi prioriterer højt.

For at fortsætte til den næste lektion i undervisningen i MC kørekort teori, skal du have gennemført den foregående tilfredsstillende. Det sikrer både dig og os, at du gennemfører undervisningen på et højt nok niveau til at stå stærkest til din køreprøve.

Vi tilbyder vores teoriundervisning til motorcykel på vores køreskole på Amager, og derfor kommer de fleste af vores elever herfra. Du er selvfølgelig velkommen til at tage MC kørekort teori hos os, uanset hvor i byen du kommer fra.

Praktisk om teoriundervisning til motorcykel

​Undervisningsforløbet for kørekort til motorcykel tager normalt 5-6 uger at gennemføre. Vi gør vores bedste for at tilbyde tilfredsstillende teoriundervisning til motorcykel, så du kan tage de lovpligtige lektioner i dit tempo.

Du kan starte på et hold til motorcykel så snart, du er tilmeldt. Du kan tilmelde dig her på siden ved at udfylde vores formular. Vi kører hold hele året rundt, dog med undtagelse af januar måned, da Rigspolitiet indstiller alle teori- og praktiske prøver.

Teoriundervisningen til MC er meget fleksibel, og vi tilpasser altid undervisningen til dine behov og til dit tempo.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om MC kørekort teori

Før dit forløb hos os begynder, kan der opstå mange spørgsmål til motorcykel-teori. Det kan være, at du ikke er sikker på, om du er klar endnu, eller at du vil høre mere om vores priser og undervisningsformer i MC teori.

Du er altid velkommen til at tage fat i os, så vil vi gøre vores for at besvare dine spørgsmål om teori til motorcykelkørekort. Enten kan du ringe til os på 70 23 00 70, eller du kan skrive til os på e-mail info@dinmintrafik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00