Jeg har været utrolig glad for mit valg…

"Jeg har været utrolig glad for mit valg at køreskole hos Din Min Trafik. Køreskolen er hyggelig og de forskellige kørelærere er super søde. Jeg kan klart anbefale Kasper, som var ham jeg kørte med :)"

- Amalie Martini E Littau

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Tak for de gode og sjove timer 👍🏻

"Jacob er en fantastisk Kørelære som sætter sine elever højt og gør alt for at få den godt og sikkert igennem systemet. Jeg var så tilfreds at jeg har sendt min datter og svigersøn der ind også."

- Steen Kristian Jakobsen via Facebook

Danmarks bedste køreskole

"Danmarks bedste køreskole - velordnede forhold og styr på tingene - fantastisk og inspirerende teori og køreforløb med Jacob, som jeg varmt vil anbefale til alle der ønsker sig et MC-kørekort."

- Benjamin Andersen via Facebook

Stor anbefaling til Din Min Trafik og Kasper

"Jeg kørte med kørelærer Kasper, der klarede at forholde sig rolig og afslappet helt fra første køretime, selvom jeg aldrig havde kørt i bil før. Der var altid god stemning og opmuntring, og jeg har fået alsidige og klargørende køretimer, der gør mig tryg i trafikken, når jeg nu bliver sluppet løs på egen hånd. Så det har kun været en fornøjelse at tage timer hos ham."

- Kamma Jørgensen

Fantastisk forløb

"Jeg har været så utrolig glad for forløbet hos din min trafik.

Jeg var igennem det praktiske forløb med Steen og kan ikke forestille mig en bedre kørelærer! Proffesionel, støttende og engageret - ikke mindst på mine vegne. En kæmpe fornøjelse."

- Laura Meta

Den varmeste anbefaling til Therese fra Din Min Trafik

"Jeg vil helt klart give alle der skal til at tage kørekort, min varmeste anbefaling af kørelærer Therese fra Din Min Trafik, hun har givet mig den bedste oplevelse ved at tage kørekort hos hende. Jeg glædede mig altid til at komme ud og køre med hende."

- Katrine Haack

Jacob fik mig godt igennem mit MC forløb

"Han er en vildt dygtig og engageret teori- og kørelærer, som jeg vil anbefale til alle. Han formår at gøre teori og praksis let forståeligt. Man føler sig ikke utryg på noget tidspunkt. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg valgte din min trafik."

- Allan Sørensen via Facebook

Vi tilbyder teoriundervisning til motorcykel

​Hos Din Min Trafik sikrer vi altid den bedste MC kørekort teori, så du får den bedst mulige indlæring og oplevelse. Vi kombinerer naturligvis både den teoretiske og praktiske del, så du løbende får kendskab til motorcyklens egenskaber og herefter kan efterprøve dem i praksis. Teoriundervisning til motorcykel er en vigtig del af forløbet, som vi prioriterer højt.

For at fortsætte til den næste lektion i undervisningen i MC kørekort teori, skal du have gennemført den foregående tilfredsstillende. Det sikrer både dig og os, at du gennemfører undervisningen på et højt nok niveau til at stå stærkest til din køreprøve.

Vi tilbyder vores teoriundervisning til motorcykel på vores køreskole på Amager, og derfor kommer de fleste af vores elever herfra. Du er selvfølgelig velkommen til at tage MC kørekort teori hos os, uanset hvor i byen du kommer fra.

Praktisk om teoriundervisning til motorcykel

​Undervisningsforløbet for kørekort til motorcykel tager normalt 5-6 uger at gennemføre. Vi gør vores bedste for at tilbyde tilfredsstillende teoriundervisning til motorcykel, så du kan tage de lovpligtige lektioner i dit tempo.

Du kan starte på et hold til motorcykel så snart, du er tilmeldt. Du kan tilmelde dig her på siden ved at udfylde vores formular. Vi kører hold hele året rundt, dog med undtagelse af januar måned, da Rigspolitiet indstiller alle teori- og praktiske prøver.

Teoriundervisningen til MC er meget fleksibel, og vi tilpasser altid undervisningen til dine behov og til dit tempo.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om MC kørekort teori

Før dit forløb hos os begynder, kan der opstå mange spørgsmål til motorcykel-teori. Det kan være, at du ikke er sikker på, om du er klar endnu, eller at du vil høre mere om vores priser og undervisningsformer i MC teori.

Du er altid velkommen til at tage fat i os, så vil vi gøre vores for at besvare dine spørgsmål om teori til motorcykelkørekort. Enten kan du ringe til os på 70 23 00 70, eller du kan skrive til os på e-mail info@dinmintrafik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt Din Min Trafik ApS

Din Min Trafik ©

CVR: 33587473

Amagerbrogade 73, 2300 København S 

Find vej til køreskolen

Telefon: 70 23 00 70

E-mail:​ info@dinmintrafik.dk

Læs Cookiedeklaration her​​

Åbningstider

Kontoret

​Man - Tors​​

​13.30 - 17.30​

Telefonen

Man - Tors

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 17.00